Workshop voor kinderen!

Kinderen blijken het heel leuk te vinden om een zilveren sieraad te
maken voor zichzelf of voor hun moeder (vader). Bijvoorbeeld voor Moederdag / Vaderdag! Dus als u iets leuks wilt doen op een verjaardagsfeestje van uw dochter (of zoon), vraag dan naar de mogelijkheden. Het is echt fantatisch om kinderen bezig te zien met zilverklei. We passen de prijs aan en de tijdsduur.
De leeftijd van kinderen waarbij dit kan is vanaf 10 jaar en maximale aantal 5 kinderen.
Voor meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken op deze site.

Verder nieuws


Wanneer u een workshop bij mij heeft gevolgd en u vindt het leuk om meer sieraden van zilverklei te maken, dan kunt u ook een 4 ritten kaart nemen voor Atelierlessen. U krijgt dan in 4 lessen de kans om diverse sieraden te maken.

Deze worden opgesplits, dus één sieraad dat wat meer kundigheid vereist worden in twee lessen gemaakt. Vaak hebben de werkstukken droogtijd nodig of moet er veel aan een sieraad gebeuren. Vandaar deze opsplitsing. Zo kunt u maken een hanger met zirkonia, filigraan oorbellen, een lijntjes ring, een broche met een steen of een hanger met structuur.

Als u interesse heeft in een 4 ritten kaart, vult u dan even het contactformulier in en vermeldt u dan in het bericht dat u interesse
heeft in een 4 ritten kaart. Dan neem ik contact met u op om wat
meer informatie aan u te geven en eventueel ook wat data te plannen.