Ontwerp Studio Graphics4You.

Een enthousiast en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met alle facetten van multimediale en interactieve multimedia vormgeving, zoals het ontwerp en de productie van complete huisstijlen, logo’s, brochures, cd hoesjes en websites. Het onderscheidt zich van andere vormgevingsstudio’s door eigentijdse specialisaties. Een ijzersterke opening ofwel een “Eye opener” is een wens van iedere ondernemer. Daarbij speelt eigen bewerkt beeldmateriaal een grote rol.

Mijn visie van grafische vormgeving is, dat het hebben van een project zoals een huisstijl, logo of website, nooit een doel op zich mag zijn maar altijd een middel is tot efficiënte en effectieve communicatie. Het project moet bijdragen aan uw zakelijke doelstellingen, ongeacht of u er uitsluitend informatieoverdracht mee beoogt, of dat er sprake is van het verlenen van service, reclamedoeleinden of het genereren van verkoop.

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid vormen de andere basisprincipes bij het ontwerpen van een huisstijl, logo of website. Deze moeten niet alleen uitnodigend ogen, maar ook heel logisch in elkaar zitten, zodat de gebruiker vindt wat hij zoekt op de plaats waar hij dat verwacht. Anders dan u misschien verwacht, vormt de techniek van het maken van een site niet mijn vertrekpunt bij het aanvaarden van een opdracht. Wel uw communicatie behoefte als opdrachtgever. Niet alles wat technisch mogelijk is, hoeft te passen bij wat u voor ogen staat. Aan de andere kant haal ik graag alles uit de kast als uw site dat nodig heeft.

Kortom, kom bij mij voor een visuele vertaling van uw identiteit!

Véda Lente Lans.