Website ontwerp.

Websites zijn niet meer weg te denken uit deze maatschappij en al helemaal niet uit het bedrijfsleven. Graphics4You ontwerpt en realiseert voor u een professionele website! Kortom, het visualiseren van design ontwerp en het onderhoud daarvan. U legt uit wat u wilt en ik leg u uit wat de mogelijkheden zijn. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven wat u wilt.

Veel mensen denken “wat heb ik er aan, of ik heb er geen verstand van, geen tijd voor” en noem het hele rijtje maar op. Het meest voorkomende is dat er gedacht wordt “mijn bedrijf is te klein.” Het vreemde is dat er wel aangevoeld wordt dat een website nuttig is; per slot van rekening heeft inmiddels meer dan 90% van alle bedrijven (ook de eenmanszaken) een website. Vergeet niet….uw website is tegenwoordig uw etalage. Uw digitale visitekaartje! Maar dan wel een professioneel visitekaartje als u het laat vervaardigen door Graphics4You.

Steeds meer gaat het internet zich als een tastbaar onderdeel van onze samenleving gedragen. Een website die vaak door uw potentiële klanten bezocht wordt, zal daarom ook een aangewezen plek kunnen zijn om die doelgroep te attenderen op het bestaan van uw bedrijf, product of dienst. Een goed advies en een goede reclame-opzet, is een vanzelfsprekendheid net als in de "gewone wereld".

Onderhoud.

Graphics4You zal uw website optimaal voor u beheren, de website up-to-date houden indien u dat wenst. Graphics4You verzorgt daarom naast het maken van uw website, tevens de hosting. Regelt ook de domeinnaam registratie. Het voordeel daarvan is dat u slechts één aanspreekpunt heeft die alles in een keer voor u kunt regelen. Domeinnaam registratie is een van de termen die u vaak zult tegenkomen. Een goede keuze welke domeinnaam u wenst te gebruiken is essentieel voor de effectiviteit van uw website.:: Joep Lans

   

:: Franca van Kasteren
   

:: Studio Lans4Music
   

:: Mondhygiënistenpraktijk
   

:: Honden Uitlaatcentrum
   

:: Celeste Cresswell