Huisstijl ontwerp.

Profilering of ‘corporate identity’ is voor elke onderneming van belang. Onderdeel daarvan is de huisstijl, het visuele beeld dat een onderneming uitdraagt. Huisstijl is veel meer dan briefpapier of een visitekaartje. Het is het visuele visitekaartje van een bedrijf in de breedste zin van het woord.

Afhankelijk van het soort bedrijf, de grootte en de marktpositie, bestrijkt de huisstijl een aantal uiteenlopende disciplines, zoals architectuur, inrichting, industriële en grafische vormgeving. Het opzetten en invoeren van een huisstijl hangt ten nauwste samen met de identiteitsstrategie van de onderneming. Bedrijfsnaam, embleem, typografie en kleurgebruik vormen de basiselementen voor vrijwel elke huisstijl.

Een representatieve uitstraling wekt vertrouwen en straalt professionaliteit uit. De uitstraling wordt in sterke mate bepaald door uw logo en huisstijl. Graphics4You ontwerpt tevens huisstijlen en logo's die hun waarden zullen bewijzen als deze worden toegepast op: briefpapier, visitekaartjes, advertenties en uiteraard uw website. Een huisstijl is gebaseerd op de totale identiteit van een organisatie en maakt die zichtbaar. Dat wat zichtbaar wordt, maakt deel uit van de visuele identiteit.

Logo ontwerp.

Graphics4You ontwerpt logo’s die opvallen door hun eenvoud in vorm en kleurgebruik. Krachtige maar stille ontwerpen. Het is belangrijk om te kiezen voor een duidelijk en herkenbaar logo ontwerp wat ook na verloop van tijd nog interessant blijft. Het visuele beeld van een grafisch product bepaalt in belangrijke mate de communicatieve waarde ervan.

Elementen als typografie, illustraties, kleuren, rangschikking, contrast en stijl moeten op een bepaalde manier in balans zijn. Dan is grafische vormgeving een belangrijk instrument voor vrijwel alle soorten drukwerk.

Graphics4You kenmerkt zich met eigen opvattingen en stijlkenmerken en zorgt voor een veelzijdig creatief aanbod.

Kijk hier rechts naar een aantal voorbeelden.

:: Patrick Smeets
   
:: Experience
   
:: AS Informatica
   
:: Graphics4You
   
:: Music Maestro
   
:: Lans4Music
   
:: De Jongh
   
:: Marijke Wigman